Image of eidikes kataskeues icon

Neon Flex Επιγραφές

Νέα LED neon-flex τεχνολογία, ανθεκτικότερη και ασφαλέστερη από τις συμβατικές γυάλινες επιγραφές ΝΕΟΝ!
Κάθε επιγραφή περιλαμβάνει το αντίστοιχο τροφοδοτικό και ασύρματο τηλεχειριστήριο-dimmer για έλεγχο φωτεινότητας με ON/OFF.
Πολύ χαμηλή κατανάλωση, 50.000+ ώρες ζωής, αθόρυβο και χωρίς υψηλές θερμοκρασίες.
Υψηλής ποιότητας διάφανο backboard Plexiglass 8mm ή 10mm ή Pvc λευκό, μαύρο 10mm – 20mm με ή χωρίς ειδικούς αποστάτες και τρύπες για εύκολη τοποθέτηση.

Στη Craftware διαθέτουμε τεράστια ποικιλία έγχρωμων neon flex led φωτοσωλήνα με τους οποίους μπορούμε να απεικονίσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια ό,τι σκεφτείς.
Σχέδια, γράμματα, λογότυπα, ζωγραφιές είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες απόδοσης που μας δίνει η Νέα LED neon-flex τεχνολογία.

Από το 1980 δημιουργούμε φωτεινές επιγραφές για επιχειρήσεις, καταστήματα, ιδιωτικούς χώρους, αρχιτεκτονικά γραφεία και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Αυτός είναι και ο λόγος που το προσωπικό μας υποβάλλεται διαρκώς σε νέες εκπαιδεύσεις και τεχνογνωσίες, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει με τον βέλτιστο τρόπο σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Ύστερα από μια πολυετή σταδιοδρομία στον συγκεκριμένο χώρο, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει τις πλέον κατάλληλες τεχνικές γνώσεις προκειμένου να κατασκευάσει οτιδήποτε της ζητηθεί. Είτε πρόκειται για τον προσωπικό σας χώρο, είτε για τον επαγγελματικό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ειδικές κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Image of trigono mple

Τι παρέχουμε

Ειδικές κατασκευές για επαγγελματίες

Κάθε επιχείρηση πρέπει να προβεί σε μια σειρά προωθητικών ενεργειών, προκειμένου να καταστεί πιο ανταγωνιστική στην αγορά και να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Προκειμένου να το επιτύχει αυτό, θα πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις σύγχρονες τεχνικές διαφήμισης και προώθησης. Στα πλαίσια λοιπόν της καλύτερης εταιρικής προβολής, θα πρέπει να επενδύσετε σε ορισμένες ειδικές κατασκευές που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας, θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά σας και φυσικά θα συμβάλουν στην μεγιστοποίηση του κέρδους σας.

Μερικές από τις ειδικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία είναι:

• Εκθεσιακά περίπτερα

• Κατασκευή μοναδικών διακοσμητικών

• Έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χώρου σας

• Διάφορες βάσεις και σταντ

• Ράφια και βιβλιοθήκες

Τα ανωτέρω είναι μόνο μερικά παραδείγματα ειδικών κατασκευών που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο και να κατασκευάσει εξατομικευμένες λύσεις βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών.

Ειδικές κατασκευές για προσωπική χρήση

Οι ειδικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες. Ακόμη και αν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε κατασκευή του προσωπικού σας χώρου (οικίας, αυλής, ταράτσας κλπ.) η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο πιο προσιτό κόστος. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μια τεράστια ποικιλία σταθερών κατασκευών, επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
Image of trigono kitrino

Γιατί εμάς

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο είναι σε θέση να ολοκληρώσει οποιαδήποτε κατασκευή με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, μας επιτρέπει να παρέχουμε άμεσες, αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις σε κάθε μας πελάτη.

Βασικός μας στόχος είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας για κάθε μας κατασκευή. Ωστόσο η ποιότητα από μόνη της δε αρκεί. Προκειμένου να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δοθεί και ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική. Άλλωστε, ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα είναι και αυτό που θα αποκομίσει θετικά σχόλια και καλές εντυπώσεις για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έτσι, σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, η άριστη αισθητική είναι και μία από τις προτεραιότητες μας.

Αναζητάτε και εσείς μια ειδική κατασκευή για τον χώρο σας; Θέλετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να υλοποιήσουμε την ιδέα σας με τον καλύτερο τρόπο.