Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε επιγραφές παντός τύπου, ψηφιακές εκτυπώσειες, ειδικές κατασκευές, που συνδυάζουν αισθητική, ποιότητα, αξιοπιστία, Η Προβολή της επιχείρησής σας δεν χρειάζεται να έχει υψηλό κόστος!

Επιγραφές

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία από το 1970 στις επιγραφές επιχειρήσεων και παντός επαγγελματιών.

 

Σφραγίδες - Χαρακτική

Η λειτουργία μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού συνεπάγεται και μια πληθώρα ενεργειών που απαιτούν την χρήση σφραγίδων. Οι σφραγίδες μπορούν να παρέχουν μια διευκόλυνση στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας με την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή περιττών ενεργειών.

Neon Flex Επιγραφές

Η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Ξεχωρίστε μέσα από την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή Neon και πολλών ειδικών κατασκευών, και δώστε την ώθηση που χρειάζεστε στον χώρο σας για μία αξιοπρόσεκτη και ελκυστική προβολή.

Αυτοκόλλητα - Ψηφιακές εκτυπώσεις

Τα αυτοκόλλητα και οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης για μια επιχείρηση, έναν οργανισμό, μια εκδήλωση κλπ.

Εκτυπώσεις UV & Κατασκευές σε Plexiglass & αλλα Υλικά

Η απευθείας UV εκτύπωση σε Plexiglass & άλλα υλικά αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή τόσο για διακοσμητικές και διαφημιστικές εφαρμογές.

Κοπές CNC Laser & Router

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των CNC Router & Laser, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μεγάλες συνεργασίες με ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου.

Τα Έργα μας

Κάποια από τα
Έργα μας