Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε επιγραφές παντός τύπου, ψηφιακές εκτυπώσειες, ειδικές κατασκευές, που συνδυάζουν αισθητική, ποιότητα, αξιοπιστία, Η Προβολή της επιχείρησής σας δεν χρειάζεται να έχει υψηλό κόστος!

Επιγραφές

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στις επιγραφές επιχειρήσεων και παντός επαγγελματιών.

Σφραγίδες - Χαρακτική

Η λειτουργία μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού συνεπάγεται και μια πληθώρα ενεργειών που απαιτούν την χρήση σφραγίδων. Οι σφραγίδες μπορούν να παρέχουν μια διευκόλυνση στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας με την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή περιττών ενεργειών.

Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία μας, πέραν των κατασκευών από plexiglass Που παρέχουν τεράστια πλεονεκτήματα, είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις σε παντός τύπου ειδικές κατασκευές.

Αυτοκόλλητα - Ψηφιακές εκτυπώσεις

Τα αυτοκόλλητα και οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης για μια επιχείρηση, έναν οργανισμό, μια εκδήλωση κλπ.

Κατασκευές Plexiglass

Οι κατασκευές από Plexiglass αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση.

Υπηρεσίες προς επαγγελματίες

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και της χαρακτικής, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μεγάλες συνεργασίες με εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου.

Τα Έργα μας

Κάποια από τα
Έργα μας