Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε επιγραφές παντός τύπου, ψηφιακές εκτυπώσειες, ειδικές κατασκευές, που συνδυάζουν αισθητική, ποιότητα, αξιοπιστία, Η Προβολή της επιχείρησής σας δεν χρειάζεται να έχει υψηλό κόστος!

Image of epigrafes icon

Επιγραφές

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία από το 1970 στις επιγραφές επιχειρήσεων και παντός επαγγελματιών.

 
Image of Σφραγιδες Craftware

Σφραγίδες - Χαρακτική

Η λειτουργία μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού συνεπάγεται και μια πληθώρα ενεργειών που απαιτούν την χρήση σφραγίδων. Οι σφραγίδες μπορούν να παρέχουν μια διευκόλυνση στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας με την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή περιττών ενεργειών.

Image of NEON FLEX ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ scaled

Neon Flex Επιγραφές

Η καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Ξεχωρίστε μέσα από την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή Neon και πολλών ειδικών κατασκευών, και δώστε την ώθηση που χρειάζεστε στον χώρο σας για μία αξιοπρόσεκτη και ελκυστική προβολή.

Image of ektupwsi icon

Αυτοκόλλητα - Ψηφιακές εκτυπώσεις

Τα αυτοκόλλητα και οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης για μια επιχείρηση, έναν οργανισμό, μια εκδήλωση κλπ.

Image of UV Εκτυπωση σε plexiglass scaled

Εκτυπώσεις UV & Κατασκευές σε Plexiglass & αλλα Υλικά

Η απευθείας UV εκτύπωση σε Plexiglass & άλλα υλικά αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή τόσο για διακοσμητικές και διαφημιστικές εφαρμογές.

Image of ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ CNC ROUTER ΣΕ ΞΥΛΟ scaled

Κοπές CNC Laser & Router

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των CNC Router & Laser, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μεγάλες συνεργασίες με ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου.

Image of trigono roz

Τα Έργα μας

Κάποια από τα
Έργα μας

Image of epigrafes sephora
Image of epigrafes simaies diafimistikes 2
Image of epigrafes metallika anaglyfa grammata 4
Image of opap